• Gespreid betalen via
  • Gratis verzending boven de €100
  • Gratis retourneren binnen 14 dagen

Handpan Gathering – Open Mic – Jam Session

Information

  • calendar_month May 19, 2024
Handpan Gathering – Open Mic – Jam Session

🎵 Handpan Gathering: Open Mic & Jam Session! 🎵

Ben je klaar om je passie voor de handpan te delen en samen te komen met andere handpan liefhebbers? Sluit je dan aan bij onze Handpan Gathering, een gezellige middag gehost door de getalenteerde handpanspeler en docent, Rick Janssen.

Of je nu net begint of al ervaring hebt, iedereen is welkom! Deze bijeenkomst draait niet om presteren, maar om samenkomen en genieten van de muziek.

We beginnen met een open mic-sessie, waar je de kans krijgt om jouw klanken te laten horen, hoe simpel of complex ook. Vervolgens gaan we over in een ontspannen jamsessie, waar iedereen kan meespelen en improviseren, ongeacht je vaardigheidsniveau.

Neem je handpan mee, of een ander instrument dat je graag wilt delen. Geen eigen instrument? Geen probleem! We zorgen voor handpannen en percussie-instrumenten voor iedereen die wil deelnemen.

📅 Data: 17 maart en 19 mei 🕒 Tijd: 13:00 – 15:00 📍 Locatie: Handpan Studio Amsterdam, NDSM-werf, TT Neveritaweg 57-R1

Wij faciliteren snacks en drinken voor een gezellige sfeer. Deelname is kosteloos, maar een vrijwillige donatie voor de host wordt altijd gewaardeerd.

Kom langs en ontmoet nieuwe vrienden, deel je liefde voor muziek en laat je inspireren door de geweldige handpancommunity. Nodig je vrienden uit en laten we samen een onvergetelijke middag creëren vol mooie klanken en goede vibes!

Tot dan! 🎶

Winkelwagen