• Gespreid betalen via
  • Gratis verzending boven de €100
  • Gratis retourneren binnen 14 dagen

David Gemser | Afdeling Oost Nederland & Workshop Host

David groeide op in het oosten van Nederland (Twente) tot zijn 19e. Inmiddels woont hij alweer 35 jaar in de omgeving van Arnhem-Nijmegen. David staat bekend als een inventief, creatief, actief en ondernemend persoon. Met twintig jaar ervaring als zelfstandig ondernemer in de zorg, leidt hij zijn eigen gezinshuis/zorgboerderij, genaamd “Woonboerderij De Deel” in Gendt. Zijn streven gaat uit naar verbinding en wezenlijk contact, waarbij hij via het organiseren van feestjes en activiteiten, zowel klein als groot, bijdraagt aan het geven en ontvangen van liefde en vrede.

Muziek maken is voor David een dagelijkse bezigheid waar hij veel vreugde uithaalt. Van kinds af aan tot op heden is drummen zijn hoofdinstrument. Als drummer is hij nog steeds actief in dezelfde formatie waarmee hij al dertig jaar speelt, een bijzonder en opmerkelijk feit.

Autodidactisch, met kijken, luisteren en doen als leidraad, is David in de afgelopen jaren steeds meer gefascineerd en geïnspireerd geraakt door het horen, voelen en creëren van klanken. Met name de bewustwording van de impact van klanken op mens en dier in ons universum boeit hem mateloos. Het bespelen van een handpan, klankschalen en diverse andere instrumenten heeft zijn leven verrijkt. Momenteel is hij in opleiding tot klankschaal behandelaar, waarbij het geven van klankschalen, massages, meditaties, heling en klankbaden een prachtige aanvulling is op zijn leven.

 

David Gemser | Afdeling Oost Nederland & Workshop Host

Vier vragen om David’s passie voor de handpan beter te begrijpen!

Wat maakt de handpan zo speciaal voor jou?

De handpan is voor mij een buitengewoon instrument dat me innerlijke rust en kalmte schenkt. Zodra ik het bespeel, voel ik me “senang”, en het stelt me in staat om dynamiek in klanken samen te voegen zonder ooit pijn te doen aan mijn oren. Telkens weer zie ik het bespelen van de handpan als een avontuur en een uitdaging om het mooiste uit mezelf en mijn pannen te halen.

Wat vind je het leukste aan het werken bij Handpan Studio? Het leukste aan het werken bij Handpan Studio is de positieve energie die ik telkens weer ervaar. De verbinding, hartelijkheid en liefdevolle connectie in deze omgeving bieden ruimte voor oprecht en wezenlijk contact, iets wat ik koester. Het maken van keuzes in het groeien en leren om het instrument te bespelen voelt goed en draagt bij aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Het ondersteunen, begeleiden, inspireren en motiveren van anderen geeft me altijd positieve energie

Wat is je mooiste herinnering aan de handpan? Een van mijn meest bijzondere herinneringen aan het instrument is het winnen van een handpan tijdens het eerste Dutch Handpanfestival. Ik verbaas me telkens weer over de impact die het instrument heeft op mij en anderen wanneer het te horen en te zien is.

Wat wil je bereiken met het werk dat je levert met Handpan Studio? Met Handpan Studio heb ik de ambitie om een bijdrage te leveren aan een liefdevol en vredelievend leven voor iedereen. Ik zie Handpan Studio Amsterdam als een plek waar eenieder dit mag ervaren. Mijn doel is om de handpan wereldwijd de aandacht te geven die het verdient: liefde en magie.

Winkelwagen