• Gespreid betalen via
  • Gratis verzending boven de €100
  • Gratis retourneren binnen 14 dagen

Edwin Meiners | Workshop Host & Soundhealing Facilitator

Biografie Edwin Meiners:
Edwin Meiners, muziek is een rode draad in zijn leven. De muziek heeft hem gebracht waar hij nu staat. Edwin speelde eerst gitaar, maar toen de handpan eind 2020 in zijn leven kwam, ging er een wereld voor hem open. Hij is zelf dit magische instrument gaan verkennen, bespelen en is sindsdien is hij verkocht aan de handpan. Zijn liefde en passie voor dit mooie instrument straalt van hem af. Edwin wil deze passie dan ook graag delen, zodat anderen dit ook kunnen ervaren. Edwin heeft naast de handpan, zich ook verder ontwikkeld in de wereld van Sound Healing, waar diversen instrumenten aan bod komen zoals klankschalen, gong en natuurlijk ook de handpan. Edwin is een rustige speler. Hij houdt ervan om rustige (meditatieve) melodieën te spelen. Waardoor hij als het ware een verhaal verteld op de handpan die je brengt naar rust en kalmte.

Edwin Meiners | Workshop Host & Soundhealing Facilitator

Waarom is de handpan zo speciaal voor jou?
De Handpan geeft mij innerlijke rust, kalmte, maar vooral ook heel veel plezier. De magische klanken van de handpan blijven mij betoveren. Ik speel elke dag om mij te blijven ontwikkelen op de handpan. Omdat je geen muzikale achtergrond nodig hebt om de handpan te bespelen, maakt dit voor mij het perfecte instrument. Ik leer mijzelf dingen aan door het te doen, de mogelijkheden op de handpan zijn oneindig. Elke dag weer, geniet ik volop van de handpan. Want sinds de handpan in mijn leven is, gaat er geen dag voorbij dat ik er niet op speel.

Wat vind je het leukste aan het werk bij de Handpan Studio?
Het leukste aan dit werk is, dat ik mijn passie mag delen met anderen. Dat je anderen mensen ziet genieten van dit mooie instrument en erbij kan helpen dat deze mensen zich verder kunnen ontwikkelen met de handpan in welke vorm dan ook. Je brengt plezier in het leven van anderen. De dankbaarheid is groot, wanneer je ziet of hoort dat mensen enthousiast zijn over de handpan na een workshop en dit plezier zelf ook gaan toevoegen aan hun leven.

Wat is je meest bijzondere herinnering aan het instrument?
Na een filmpje gezien te hebben van de handpan, geloofde ik eerst niet dat dat allemaal alleen maar uit de handpan kwam. Na een kennismaking workshop was ik nog enthousiaster, alleen kreeg ik er nog niet gelijk zo’n mooi geluid uit. De mooiste ervaring blijft dat ik thuis kwam met een handpan, erg relaxed was in mijn eigen omgeving, erop ging spelen en daar waren mijn 1ste mooie klanken. De glimlach op mijn gezicht sprak boekdelen. Die glimlach is sindsdien niet meer weggegaan.

Wat wil je met de Handpan Studio bereiken?
Mensen meegeven wat muziek met je doet, zodat meer mensen dit in hun dagelijks leven toepassen. Mensen verder helpen in deze muzikale wereld doormiddel van mijn passie en kennis te delen en ze het plezier te laten ervaren hoe het is om zelf op de handpan te spelen. Mensen laten ontdekken dat ze meer muzikaliteit in zich hebben dan ze zelf soms denken.

Winkelwagen