• Gespreid betalen via
  • Gratis verzending boven de €100
  • Gratis retourneren binnen 14 dagen

Joris Cohen | Co-founder Handpan Studio

Maak kennis met de muzikale reis van Joris, een handpan artiest met een hart vol passie voor het verbinden van mensen door kunst. Tien jaar lang heeft Joris de wereld betoverd met zijn muzikale talent. Voor hem is kunst niet slechts een uitdrukking, maar een krachtig middel om harten te verbinden.

Joris heeft een indrukwekkende muzikale achtergrond, waarbij hij deel uitmaakte van de band Bangladesh en op de meest prestigieuze podia heeft gestaan. Van het schitteren op Fashion Week in Milaan tot het betoveren van het publiek op het Ozora Festival, en zelfs meerdere keren optreden voor leden van het koninklijk huis in naam van het Prins Claus Fonds.

Momenteel focussed hij zich muzikaal gezien op het duo Panne Dua, dat hij vormt samen met Deniz Kavafoglu.

 

Bekijk Joris' facebook east
Joris Cohen | Co-founder Handpan Studio

Een aantal vragen om Joris beter te leren kennen:

Waarom is de handpan zo speciaal voor Joris?

De handpan is voor Joris niet zomaar een instrument; het is een poort naar zelfontplooiing en het openstellen van zijn hart voor de wereld. Het heeft hem getransformeerd van een verlegen persoon tot een krachtige individu die zich graag artistiek uitdrukt.

Wat vindt Joris het leukste aan het werk bij Handpan Studio?

Het leukste aspect van Joris’ werk is mensen met elkaar verbinden en hen een instrument geven waar hun harten sneller van gaan kloppen. Zijn liefde voor dit instrument weerspiegelt zijn verlangen om anderen de kans te geven dezelfde betekenis en vreugde te ervaren.

Wat is Joris’ meest bijzondere herinnering aan het instrument?

Zijn meest bijzondere herinnering omvat het bespelen van de handpan in Jeruzalem op een bedevaartsplek, waar de muziek mensen in extase bracht en de impact ervan onvergetelijk was.

Wat wil Joris met Handpan Studio bereiken?

Met Handpan Studio koestert Joris een duidelijke visie: mensen op laagdrempelige wijze de kans geven om de handpan te bespelen. Hij wil deze betekenisvolle ervaring delen en anderen de mogelijkheid bieden om de magie van de handpan te ontdekken en te omarmen. 🌟🎶

Joris Cohen - Aba

Winkelwagen