• Gespreid betalen via
  • Gratis verzending boven de €100
  • Gratis retourneren binnen 14 dagen

Tomas Mazoes Fris / BeatuniQue – Communicatie en Sales

BeatuniQue is een multicultureel georiënteerde freestyle ritmekunstenaar uit Amsterdam, gespecialiseerd in het bespelen van exotische percussie en betoverende Handpan. Hij verkent sinds 2001 de helende en verenigende kracht van live improvisatie en jamsessies binnen diverse genres van (elektronische) muziek, zoals house, techno, psytrance en chillout, in de club- en festivalomgeving van Europa en daarbuiten. Hij treedt live op – solo of samen met de meest kleurrijke, ruimdenkende en getalenteerde musici en dj’s in de huidige en toekomstige scene. BeatuniQue-acts en shows kunnen worden aangepast aan de behoeften van elk evenement.

BeatuniQue is het muzikale alter ego van Tomas Mazoes, de initiatiefnemer van Oase-evenementen en podia sinds 2012. Hij organiseert multidisciplinaire jamsessies tussen gelijkgestemde kunstenaars en co-creators, waaronder elektronische en live muzikanten, performers, artiesten, koks, dichters, filosofen, genezers en het publiek.

Tomas Mazoes Fris / BeatuniQue – Communicatie en Sales

Vier Vragen om Tomas Beter te Leren Kennen

Waarom is de handpan zo speciaal voor jou?
De handpan speelt al 17 jaar een cruciale rol in mijn leven. Vanaf het allereerste geluid wist ik dat het een verbindend element was. Sindsdien ben ik toegewijd aan het verbinden van mensen met de betoverende klanken van de handpan.

Wat vind je het meest bevredigende aan je werk bij Handpan Studio?
Het meest bevredigende is het introduceren van mensen aan de handpan en hen te assisteren bij het kiezen van het juiste instrument. De vreugde die ik zie wanneer mensen hun perfecte handpan vinden, is ongekend. Het brengen van deze vreugde is voor mij even vervullend, omdat ik besef welke magie het instrument kan brengen.

Wat is je meest gedenkwaardige herinnering aan het instrument?
Mijn meest gedenkwaardige ervaring is het optreden op het Boom en Fusion festival. Voor mij vertegenwoordigen deze evenementen de hoogste vorm van optreden. Deze momenten zijn onuitwisbaar in mijn geheugen gegrift en zullen nooit vergeten worden.

Wat beoog je te bereiken met Handpan Studio?
Met Handpan Studio wil ik geluk en muziek verspreiden door middel van dit instrument. Voor mij is verbinding het krachtigste aspect tussen mensen, en de handpan draagt daaraan bij. Handpan Studio is mijn platform om deze kracht te verspreiden en de wereld te verrijken met muziek en geluk.

Winkelwagen