• Gespreid betalen via
  • Gratis verzending boven de €100
  • Gratis retourneren binnen 14 dagen
Introductie

Eindhoven: Handpan Introductie Workshop

Information

  • calendar_month June 15, 2023
Eindhoven: Handpan Introductie Workshop

Handpan Studio en BY VEDA presenteren samen een handpan introductie workshop.

Voor de workshop heb je geen handpan of ervaring nodig!

De workshop behandelt basistechnieken zoals het aanslaan van noten en akkoorden. Hier leer je je eerste ritme en ervaar je hoe het is om handpan te spelen en muziek te maken in een groep.

Tegen het einde van de workshop houden we een jamsessie, waarbij we samen spelen en elke aspirant-muzikant de kans geven om te improviseren met de handpan. Aan het einde van de workshop geeft het team van Handpan Studio een concert.

Na afloop van de workshop kan je een handpan huren en mee naar huis nemen om nog 10 dagen te oefenen en de schoonheid van het handpan spelen te ontdekken.

Inloop 18:45
Start workshop 19:00
Concert 20:45
Eind workshop 21:00

De prijs van de workshop is €69,95 en de prijs voor de huur van 10 dagen is €49,95.

Als je een handpan wilt huren dan kan je dat op de dag zelf besluiten en aan het einde van de workshop (contant) afrekenen.

Als je besluit een instrument van ons te kopen dan brengen wij de huurkosten in mindering op de prijs. Wanneer je het instrument komt terugbrengen nemen we uitgebreid de tijd in onze studio om te voelen en te luisteren welk instrument bij jou past.

Mocht je de handpan na de huur periode niet aanschaffen dan vragen we je om de handpan terug te brengen naar de locatie van Handpan studio in Amsterdam Noord.

Liefs

Team Handpan Studio

Winkelwagen