• Gespreid betalen via
  • Gratis verzending boven de €100
  • Gratis retourneren binnen 14 dagen

Fix of tune je handpan met ons!

Service

Klinkt je handpan niet meer zo lekker als dat deze eerst klonk? Vervelend, maar gelukkig kun je bij ons terecht om je handpan te laten stemmen. Als je jouw handpan bij ons hebt aangeschaft, dan weten we zeker dat, bij lichte ontstemming, wij deze kunnen stemmen. Binnen het eerste jaar na aankoop voeren we dit zelfs kosteloos uit als onderdeel van de garantie, althans, zolang er geen tekenen zijn van misbruik! Na het eerste jaar brengen we kosten in rekening, variërend van €75 tot ongeveer €150.

Is je handpan niet bij ons gekocht, dan willen we je adviseren om naar de bouwer of winkel te gaan waar je deze hebt gekocht. Mocht dat niet mogelijk zijn dan kunnen wij altijd even kijken naar je handpan om te zien wat er mogelijk is.

Dit is belangrijk want niet elke handpan is van dezelfde kwaliteit. Is het een handpan die van alibabi of aliexpress komt of is het een andere goedkope en laag kwalitatieve handpan, dan rekenen wij een startfee van €200. De kosten van het stemmen van merkloos geimporteerde instrumenten ligt meestal rond de €300

Service

"*" indicates required fields

Waar kunnen we je bij helpen?
Naam*
Winkelwagen