• Gespreid betalen via
  • Gratis verzending boven de €100
  • Gratis retourneren binnen 14 dagen

Teambuilding met Handpan Studio Amsterdam

Ben je opzoek naar een verbindende, verfrissende en unique teambuilding activiteit voor je team of je vriendengroep? Dan zit je bij Handpan Studio Amsterdam aan het juiste adres!

Wij bieden op maat gemaakte teambuilding activiteiten om een productievere en meer verbonden sfeer te creëren voor jou, je collega’s en/of vrienden. Onze workshops zijn ontworpen om teamwork, verbeterde communicatie en harmonie te bevorderen, en dat alles terwijl we samen muziek maken.

De handpan staat bekend om zijn betoverende klank en in onze workshops benutten we deze eigenschap om deelnemers niet alleen de basis van dit fascinerende instrument bij te brengen, maar ook om hen uit te nodigen op een reis van verbinding en zelfexpressie. Terwijl de tonen samenkomen, vervagen eventuele barrières tussen personen.

Belangrijke kenmerken van onze workshops:

  • Onze workshops worden begeleid door ervaren facilitators en handpan spelers die een dynamische en inclusieve sfeer creëren voor een plezierig leerproces.
  • Elke workshop duurt 1,5 uur en biedt een uitgebreide introductie tot de technieken van het handpanspel. Er is geen eerdere muzikale ervaring nodig; we verwelkomen en moedigen deelnemers van alle niveaus aan.
  • Tijdens de pauze kunnen de deelnemers met elkaar connecten en even de geleerde stof laten zakken.
  • Alle benodigde instrumenten worden verstrekt! Als jij of iemand in je team geïnteresseerd is in langdurige huur of zelfs aanschaf van een instrument, staan we klaar om de beschikbare opties te bespreken.
  • Elke workshop kan volledig worden aangepast op basis van het aantal deelnemers en de doelstellingen van de gastorganisatie.
    Onze workshops worden zowel in het Nederlands als in het Engels aangeboden.
  • Wij bieden zowel workshops op locatie aan of bij ons in de handpan studio. Afhankelijk van het aantal deelnemers.

 

handpan

Voor prijzen en offertes: hello@handpanstudio.com
Voor groepen met een beperkt budget bieden we ook tarieven op een glijdende schaal. Meer informatie hierover is beschikbaar op aanvraag.

Museumnacht Den Haag 2022

Voor een voorbeeld van hoe een workshop eraan toe kan gaan hebben we hier een rapportage van de Museumnacht Den Haag 2022 waar wij concerten en workshops faciliteren.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier

Team building

"*" indicates required fields

Waar kunnen we je bij helpen?
Naam*
Winkelwagen