• Gespreid betalen via
  • Gratis verzending boven de €100
  • Gratis retourneren binnen 14 dagen
About

Het verhaal achter Handpan Studio

Wij zijn Joris en Deniz

Handpan Studio Amsterdam, opgericht door het duo Deniz Kavafoglu en Joris Cohen. Twee handpan spelers die elkaar 8 jaar geleden hebben ontmoet op het museumplein, in hun geliefde stad Amsterdam. Hun samenwerking is ontstaan vanuit de gedeelde passie voor de handpan, en groeide naast de samenwerking, snel uit tot hechte vriendschap waaruit vele mooie optredens zijn voortgebloeit.

Ruim acht jaar geleden begonnen beide heren, destijds zonder enige muzikale achtergrond, aan hun handpan reis. Wat aanvankelijk begon uit nieuwsgierigheid naar dit bijzondere instrument, groeide al snel uit tot een waardevolle hobby die hun leven verrijkte. De handpan direct een centrale plek in, waardoor ze samen prachtige avonturen mochten beleven. Nu, met de rijke ervaringen die het bespelen van dit instrument hen heeft gebracht, voelen ze de roeping om deze magie te delen met de wereld.

 

Onze Droom

Bij Handpan Studio Amsterdam hebben we een harmonieuze missie: het componeren van een bruisend handpan centrum waar liefhebbers, ongeacht hun muzikale achtergrond, zich laten onderdompelen in een toegankelijke, onvergetelijke, hoogwaardige, en betaalbare handpan ervaring.

“Handpan Studio Amsterdam streeft er naar om elke (aspirant) speler op een zo toegankelijke manier te begeleiden in de wereld van de handpan”

handpan

Met onze begeleiding proberen wij elke (aspirant) handpan speler de mogelijkheid te beiden, om vol enthousiasme, aan hun handpan reis te beginnen. Voor degenen die al onderweg zijn, streven we naar het vergroten van hun speelcomfort en zelfvertrouwen. Daarnaast werken we aan het opbouwen van een levendige community door het organiseren van jamsessies, workshops, masterclasses en het hosten van evenementen zoals het Dutch Handpan Festival.

“In de Handpan Studio genieten we samen de betoverende kracht van de handpan, dit is de plek waar magie wordt gecreëerd.”

Met het oprichten van Handpan Studio Amsterdam werd de handpan toegankelijker voor iedereen in Nederland en Europa. Met betaalbare instrumenten, instrument huur, online cursussen, groepscursus, open mic – jam sessies en de organisatie van Dutch Handpan Festival 2021, 2022, 2023 én 2024, maakt Handpan Studio Amsterdam Nederland een stuk rijker in muziek.

Winkelwagen